Zoeken

De Voorbereiding, Vertrek en Aankomst

Mijn broer en ik willen samen op stage om de kosten die hierbij komen kijken te kunnen delen. Het is geen grote afstand tussen thuis en onze stageplek, maar toch te ver om dagelijks te rijden. We zijn op zoek gegaan naar een woning in het naastgelegen dorp en daar konden we gelukkig terecht bij Sonja

Over ons vertrek en onze aankomst kan ik niet veel over vertellen. We zijn simpelweg in onze auto gestapt en in Mönchengladbach weer uitgestapt. We zijn voorafgaand aan onze stage Sonja gaan opzoeken zodat zei niet voor een verassing kwam te staan.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00