Zoeken

De voorbereiding en reis


Ik kreeg het definitieve antwoord dat ik stage mocht gaan lopen bij het bedrijf pas een week voordat ik al op stage zou moeten gaan. Wat natuurlijk de nodige stress met zich meebracht, toch heb ik alles snel in een week kunnen regelen waardoor ik op vrijdag avond richting Oostenrijk ben vertrokken.


Voordat ik vertrok moest natuurlijk ook nog alles gepakt worden en dat was niet even makkelijk, denk er maar eens over na; Wat neem ik allemaal mee als ik 6 maanden naar Oostenrijk ga? Juist midden in het winter seizoen erheen en pas in de zomer terug. Hierdoor moest ik dus winter en zomer kleding meenemen, plus omdat ik natuurlijk naar Oostenrijk zou gaan moest ik ook nog mijn snowboard spullen meenemen. Nou ik kan je zeggen het leek wel alsof ik voor altijd ging verhuizen. Nadat ik alles uiteindelijk gepakt had waren we twee koffers, twee rugzakken en een boardbag verder.


Uiteindelijk ben ik op zaterdag ochtend aangekomen bij mijn tijdelijk appartement. De reden waarom het tijdelijk is, is omdat ik nu even in het appartement van een bekende mag wonen die toch wel redelijk ver buiten het centrum woont. Aankomende week beginnen de hospiteer avonden voor een nieuw plekje waar ik heel erg naar uit kijk.


22 keer bekeken0 reacties