Zoeken

De voorbereiding en reis


Ik kreeg het definitieve antwoord dat ik stage mocht gaan lopen bij het bedrijf pas een week voordat ik al op stage zou moeten gaan. Wat natuurlijk de nodige stress met zich meebracht, toch heb ik alles snel in een week kunnen regelen waardoor ik op vrijdag avond richting Oostenrijk ben vertrokken.


Voordat ik vertrok moest natuurlijk ook nog alles gepakt worden en dat was niet even makkelijk, denk er maar eens over na; Wat neem ik allemaal mee als ik 6 maanden naar Oostenrijk ga? Juist midden in het winter seizoen erheen en pas in de zomer terug. Hierdoor moest ik dus winter en zomer kleding meenemen, plus omdat ik natuurlijk naar Oostenrijk zou gaan moest ik ook nog mijn snowboard spullen meenemen. Nou ik kan je zeggen het leek wel alsof ik voor altijd ging verhuizen. Nadat ik alles uiteindelijk gepakt had waren we twee koffers, twee rugzakken en een boardbag verder.


Uiteindelijk ben ik op zaterdag ochtend aangekomen bij mijn tijdelijk appartement. De reden waarom het tijdelijk is, is omdat ik nu even in het appartement van een bekende mag wonen die toch wel redelijk ver buiten het centrum woont. Aankomende week beginnen de hospiteer avonden voor een nieuw plekje waar ik heel erg naar uit kijk.


22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00