Zoeken

Vertrek, aankomst en de kennismaking

Op 9 juli ben ik in de ochtend met Jelle vertrokken richting Frankrijk. Hij is een klasgenoot die ook bij BUFFEL stage mocht lopen. Wij reden in 2 dagen zodat wij op vrijdag rond de middag aan zouden komen en meteen de andere buffels konden leren kennen. Toen wij aankwamen hebben we de andere buffels ontmoet, waarvan er maar een paar bekende gezichten tussen zaten voor mij. We konden meteen ons eigen tentje opzetten en hebben ze ons het kampement laten zien. Voor de rest hebben wij nog een leuke eerste avond gehad.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00