Zoeken

De voorbereiding

Vanaf november zijn wij vol op bezig geweest met het zoeken van een stage plek. Wij wouden iets anders dan de standaard stage plekken. Wij zijn toen gaan zoeken voor een stage adres wat echt bij ons past. De uitkomst is canigou outdoor geworden de mensen die daar werken in combinatie met de activiteiten heeft gezorgd dat we deze super gave stage plaats mogen bewonderen.


We hebben besloten om met eigen vervoer naar frankrijk te gaan. Wij zijn al maanden in contact geweest met canigou en hebben zelf trainings dagen mee gedaan om al vast aan hun style te wennen.


Wij hopen dat stage plaats ons veel bijn kan leren😁


6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00