Zoeken

De voorbereiding

Sinds de eerste wil ik al in het buitenland stage lopen. Iedereen wilde altijd naar de warme zuidelijke landen, zoals Spanje en Cyprus. Ik wilde echter naar Duitsland. Tegenwoordig kan iedereen Engels en verwacht elke werkgever dat jij Engels spreekt, Duits daarin tegen...


Via-via heb ik onderzocht welk bedrijf het meest geschikt was om stage te lopen. Ideaal is dat je een Nederlandse begeleider hebt, omdat je Nederlandse opdrachten moet maken. Uiteindelijk ben ik bij Van der Valk in Düsseldorf terechtgekomen. Ik mocht meteen op gesprek komen en ben ter plekken aangenomen.


Na het aannemen, begon de zoektocht naar een kamer. Via WG-Gesucht heb ik verschillende personen benaderd tot dat ik bij een oudere mevrouw uitkwam die een luxe ruime kamer wilde verhuren. Ideaal voor mij. De kamer was wel aan de prijzige kant, dus ik ben gaan kijken wat ik allemaal had gespaard en wat ik kreeg van ome DUO en school. Genoeg om deze kamer te kunnen betalen.


Na een paar keer op en neer te zijn geweest, was het rond. Ik had een kamer in Düsseldorf. Nu ben ik er helemaal klaar voor!


4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00