Zoeken

de voorbereiding

het is vandaag 18-04-2019 , morgen vertrek ik op stage naar Landal mooi Zutendaal in Belgie.


ik heb mijn schoolspullen voor stage al klaar leggen ook heb ik heb 2 dagen geleden al zover mijn koffer ingepakt met alle spullen die ik dacht nodig te hebben, gister heb ik samen met mijn moeder boodschappen gedaan om mee te nemen.

ook heb ik op internet al een beetje opgezocht waar ik terecht kom, en ook ben ik al eens langs geweest op gesprek.


ik ben benieuwd, dit is al een beetje hoe ik mij erop heb voorbereid.


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00