Zoeken

De Voorbereiding!

Augustus 2019 heb ik een week meegelopen met het bedrijf BUFFEL Outdoor. Hier kon ik al achter de schermen zien hoe ze bij dit bedrijf aan het werk gaan en hoe het nou allemaal zit. Een paar weken later kreeg ik te horen dat het bedrijf mij graag zou willen hebben als stagiair aankomende zomer. Des ondanks koos ik voor een ander bedrijf dat naar Noorwegen zou gaan en ben ik daar aangenomen. Ik had alles al geregeld, alleen de vlucht moest nog geboekt worden. Toen kregen we tot grote spijt te horen dat deze stage niet door mocht gaan vanwege corona. Zo ben ik op het laatste moment toch nog naar BUFFEL Outdoor gegaan en ga ik een mooie stage in Frankrijk en Italië tegemoet. Na alle laatste dingen besproken te hebben vertrek ik dan eindelijk op 9 juli naar Frankrijk.

2 keer bekeken0 reacties