Zoeken

De Voorbereiding!

Augustus 2019 heb ik een week meegelopen met het bedrijf BUFFEL Outdoor. Hier kon ik al achter de schermen zien hoe ze bij dit bedrijf aan het werk gaan en hoe het nou allemaal zit. Een paar weken later kreeg ik te horen dat het bedrijf mij graag zou willen hebben als stagiair aankomende zomer. Des ondanks koos ik voor een ander bedrijf dat naar Noorwegen zou gaan en ben ik daar aangenomen. Ik had alles al geregeld, alleen de vlucht moest nog geboekt worden. Toen kregen we tot grote spijt te horen dat deze stage niet door mocht gaan vanwege corona. Zo ben ik op het laatste moment toch nog naar BUFFEL Outdoor gegaan en ga ik een mooie stage in Frankrijk en Italië tegemoet. Na alle laatste dingen besproken te hebben vertrek ik dan eindelijk op 9 juli naar Frankrijk.

2 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00