Zoeken

DE TRIP

Voor we op onze stage plek waren moesten we 3 keer vliegen en erna nog 2 uur met de auto. Alsof dat nog niet lang genoeg was hadden we ook nog vertraging!


Onze eerste vlucht.

Onze eerste vlucht was vanuit Schiphol naar Copenhagen. Deze vertrok netjes op tijd om 07:00 uur. we kwamen om 08:30 aan in Copenhagen. Daar moesten we 2,5 uur wachten op onze volgende vlucht. Nu denk je dat valt best mee, maar toen kregen we nog 1 uur vertraging. We hebben in totaal dus 3,5 uur op Copenhagen gezeten.


Onze tweede vlucht

We hadden dus om 12:10 aan moeten komen in Stockholm en dan hadden we een krappe 50 minuten om over te stappen. Dan hadden we om 13:00 uur onze vlucht naar Kiruna. De snelle rekenaars zijn er al achter dat we onze derde vlucht dus gemist hebben. Toen we aankwamen kregen we te horen dat de volgende vlucht pas om 21:00 uur zou gaan... Ja ik herhaal het nog eens 21:00 uur. we moesten dus 8 uur op het vliegveld doorbrengen.


Vliegveld dutjes

Om de 8 uur om te krijgen zijn we als eerste wat gaan eten. Toen besloten we om een paar lekkere stoelen te gaan zoeken. nu kwamen we een enorme bank tegen en dit was als een geschenk uit de hemel! We hadden zowat de halve bank in beslag, en zijn gaan slapen. We waren er helemaal klaar mee! we hebben toen ook zeker 2 uur geslapen... HEERLIJK! Uiteindelijk hadden we nog een paar uurtjes over dus zijn we lekker ijs gaan eten.


Derde vlucht en gelukkig de laatste!

Nu zouden we eigenlijk om 20:30 gaan boarden, maar helaas werd dit pas 21:00 uur. We kwamen pas om 23:10 aan op Kiruna, maar we waren er nog niet. We moesten namelijk nog 2 uur met de auto.


Ons ontvangst

Gelukkig had degene die ons kwam ophalen een lekker drankje meegenomen. Jullie denken nu hun kunnen nooit pas om 23:10 uur zijn aangekomen het is gewoon nog licht. Toch wel want het is hier 24 uur licht!


Ons eerste rendier gespot

Op de weg naar de Lodge hebben we ook meteen ons eerste rendier gespot! De autorit ging gelukkig best snel maar als nog waren we pas om 01:00 uur bij de Lodge. We zijn meteen gaan slapen en hoefde de volgende ochtend gelukkig pas om 9:30 bij de ontbijt meeting te zijn!


Kijk de vlog op het account van Kelsey Drent!


Groetjes,

Kelsey en Eva-marie

116 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00