Zoeken

De start van een nieuw avontuur

Mijn naam is Naomi Hawinkels, 20 jaar oud en volg de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 op het vista college. In deze blog neem ik jullie mee in mijn nieuwe stage avontuur.
22 februari 2020 begon ik aan een nieuw stage avontuur, dit is tevens mijn 2e buitenlandse stage. Deze stage ging ik niet naar het mooie Spaanse eiland Fuerteventura maar naar ons buurtland Belg, daar ging ik stage lopen bij Landal Mooi Zutendaal. Voordat ik aan dit avontuur begon moest ik boodschappen doen omdat we daar wel een onderdak kregen maar wel zelf eten moesten maken, daarnaast kregen we in onze 3e stage week een trainingsweekend met alle nieuwe stagiaires of toekomstige stagiaires, dus voor dit trainingsweekend moesten we verkleedkleding meenemen met het thema PROUD TO BE FOUT!!! Na dat we alle inkopen gedaan hadden ging ik mijn spullen maar eens inpakken in mijn koffer, na ongeveer 1 uurtje had ik alles ingepakt en was ik klaar voor mijn vertrek de volgende dag.
Zaterdag 22 februari: De dag van het nieuwe avontuur hebben we de spullen in de auto geladen en hebben mijn ouders en mijn vriendin mij naar Landal Mooi Zutendaal gebracht. In eerste instantie toen we daar aankwamen dachten we oohjee we krijgen zo'n vieze oude stagiaire chalet, maar onze stage begeleider en de medewerkers van Fun&Entertainment hadden voor ons geregeld dat ik en een vriendin waar ik samen mee op stage ging een schoon en groot appartement kregen boven het restaurant van het park. Onze eerste indruk was wauw we hebben een fatsoenlijk verblijf HEERLIJK nu kunnen we alles uitpakken en het appartement gezellig inrichten voor de komende 3 maanden.
Ons appartement bevind zich linksboven het restaurant.
29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar