Zoeken

De start van een nieuw avontuur

Mijn naam is Naomi Hawinkels, 20 jaar oud en volg de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 op het vista college. In deze blog neem ik jullie mee in mijn nieuwe stage avontuur.
22 februari 2020 begon ik aan een nieuw stage avontuur, dit is tevens mijn 2e buitenlandse stage. Deze stage ging ik niet naar het mooie Spaanse eiland Fuerteventura maar naar ons buurtland Belg, daar ging ik stage lopen bij Landal Mooi Zutendaal. Voordat ik aan dit avontuur begon moest ik boodschappen doen omdat we daar wel een onderdak kregen maar wel zelf eten moesten maken, daarnaast kregen we in onze 3e stage week een trainingsweekend met alle nieuwe stagiaires of toekomstige stagiaires, dus voor dit trainingsweekend moesten we verkleedkleding meenemen met het thema PROUD TO BE FOUT!!! Na dat we alle inkopen gedaan hadden ging ik mijn spullen maar eens inpakken in mijn koffer, na ongeveer 1 uurtje had ik alles ingepakt en was ik klaar voor mijn vertrek de volgende dag.
Zaterdag 22 februari: De dag van het nieuwe avontuur hebben we de spullen in de auto geladen en hebben mijn ouders en mijn vriendin mij naar Landal Mooi Zutendaal gebracht. In eerste instantie toen we daar aankwamen dachten we oohjee we krijgen zo'n vieze oude stagiaire chalet, maar onze stage begeleider en de medewerkers van Fun&Entertainment hadden voor ons geregeld dat ik en een vriendin waar ik samen mee op stage ging een schoon en groot appartement kregen boven het restaurant van het park. Onze eerste indruk was wauw we hebben een fatsoenlijk verblijf HEERLIJK nu kunnen we alles uitpakken en het appartement gezellig inrichten voor de komende 3 maanden.
Ons appartement bevind zich linksboven het restaurant.
27 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00