Zoeken

De kenningsmaking met het bedrijf:

Zoals ik al eerder verteld had ga ik stage lopen bij het Sandy Beach hotel, dit hotel is onderdeel van de Seaside keten. Dit is een Duits bedrijf met ondertussen 9 4/5sterren hotels.

3 op Gran Canaria, 1 op Lanzarote en 5 in Duitsland (en in de toekomst komt er ook een Seaside hotel op de Malediven)

Ieder hotel heeft zijn eigen stijl en karakter, Sandy beach is ingericht in een Arabische stijl, dit is vooral te zien bij aankomst van hotel in de receptie, de kleuren en de ontwerpen van de kamers.

Het heeft 11 verdiepingen en 256 kamers, waar ik dus 1 van bewoon.

Er zijn 3 categorieën kamers: A standard, B superior en C deluxe.

Sandy Beach bestaat nu bijna 33 jaar en de grootste doelgroep is wat oudere koppels. De meeste gasten zijn 'repeater guests' wat inhoud dat zij hier al meerdere keren zijn geweest, vaak al 20+ keer!

Deze gasten kennen al het personeel ook goed en worden dan ook zeer warm ontvangen wanneer zij weer terug keren naar het hotel.


De meeste gasten zijn Duits of Zwits maar af en toe komen er ook Engelsen, Belgen of Nederlanders, en in de zomer zullen er ook veel Spaanse gasten zijn.


Dit was mijn eerste kenningsmaking met het bedrijf, ik heb meteen heel veel info gekregen die ik in de receptie zou kunnen toe passen en weet nu veel over het hotel dus daar ben ik blij mee.Tot de volgende keer!

Nadine

31 keer bekeken0 reacties