Zoeken

de eerste werkdag

dit is mijn eerste dag dat ik echt begin met de stage.


vandaag leer ik mijn leidinggevende en andere stagaires en werknemers kennen. Ik loop mee met de activiteiten en leer al meteen wat dansjes voor de minidisco, ik heb ook geknutseld , een activiteit spettermix mogen meegeven en boogschieten mee gekeken dat vond ik erg leuk, ik heb ook mogen meekijken met de minidisco, de eerste dag was nieuw voor mij want dit is ook de eerste stage die ik heb mogen doen.


De eerste dag verliep goed en ik heb nu al wat mensen leren kennen en het werk vind ik tot nu toe ook leuk! helaas is het nu nog laagseizoen op het park dus de meeste kinderen zitten nog op school.

deze 2 maanden worden rustige maanden en daarna word het hoogseizoen en dat word een stuk drukker.
5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00