Zoeken

de eerste werkdag

dit is mijn eerste dag dat ik echt begin met de stage.


vandaag leer ik mijn leidinggevende en andere stagaires en werknemers kennen. Ik loop mee met de activiteiten en leer al meteen wat dansjes voor de minidisco, ik heb ook geknutseld , een activiteit spettermix mogen meegeven en boogschieten mee gekeken dat vond ik erg leuk, ik heb ook mogen meekijken met de minidisco, de eerste dag was nieuw voor mij want dit is ook de eerste stage die ik heb mogen doen.


De eerste dag verliep goed en ik heb nu al wat mensen leren kennen en het werk vind ik tot nu toe ook leuk! helaas is het nu nog laagseizoen op het park dus de meeste kinderen zitten nog op school.

deze 2 maanden worden rustige maanden en daarna word het hoogseizoen en dat word een stuk drukker.
6 keer bekeken0 reacties