Zoeken

De eerste week!

De eerste week stage in de Franse pyreneeen zitten erop. Ik begon met een cursus week basic canyoneer. We hebben deze week veel verschillende canyons gedaan zowel canyons met een hoge waterstand, lage waterstand of geen water. We hadden 2 instructeurs die ons op een goede manier hebben opgeleid. We hebben geleerd hoe je stelling kunt bouwen op meerdere manier en hoe je om moet gaan met materialen en gasten. Het was een leerzame week.


Ook was dit natuurlijk me eerste week met mijn collega‘s en andere stagaires. Het is een super leuk team en kan niet wachten dat het hoogseizoen begint.

10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00