Zoeken

De eerste week

Mijn eerste stagedag begon op maandag waar ik direct op onderzoek mocht gaan. Wat is The Distillery en wat doen ze allemaal?


In de ochtend werd ik direct met open armen ontvangen en werd ik voorgesteld aan het hele bedrijf. Hierna hebben ze mij de harde schijven gegeven met de belangrijkste projecten waar zij aan gewerkt hebben. Onder andere de Audi Nines winter en zomer evenementen, dit zijn extreme sport evenementen waar de beste atleten ter wereld bij betrokken zijn. Nadat ik een voorproefje had gekregen van wat het bedrijf allemaal doet hebben ze mij mijn taken uitgelegd en direct het diepe ingegooid.


- Social Media / Community / Content Management "Audi Nines" - Social Media Management "The Distillery” - Event / Marketing Assistance - “Audi Nines” - Event / Marketing Assistance - Agency Projects
Om te beginnen hebben ze mij gevraagd om te beginnen met content concept ontwikkeling. Hier heb ik de hele dag aan gewerkt en op het einde van de dag zijn we naar een café gegaan om mijn ideeën te bespreken, ze waren heel enthousiast en een aantal concepten worden doorgevoerd!


Op dinsdag hebben ze mij de volgende taak gegeven, ik mocht het volledige social media plan schrijven voor het Audi Nines snowevent met bestaande content plannen en met mijn concepten, hier heb ik twee dagen aan gewerkt.


In het plan staat uitgelegd wat we allemaal gaan doen plus de hele planning met datums.


Op vrijdag werd ik al om half zes in de ochtend opgehaald voor een shoot van Fischer waarin ik de hoofdrol heb. Het idee achter de commercial is om mensen te motiveren actiever te leven en vroeger op te staan om het meeste uit de dag te halen. Tijdens de shoot moest ik met zonsopgang door de velden joggen, hierbij werd ik vanuit meerdere hoeken gefilmd. Met een drone, side angles en vanuit de kofferbak van een auto. Een hele gave ervaring en ik kan niet wachten om de commercial te zien! Nadat de shoot was afgelopen zijn we terug gegaan naar kantoor waar we samen hebben ontbeten, daarna ben ik verder gegaan met de optimalisatie van de social media en het YouTube kanaal. Omdat ik zo vroeg was begonnen was ik natuurlijk ook eerder klaar, om 2 uur zijn we daarom ook met de collega's die mee hebben geholpen met de shoot direct naar een terras gegaan om biertjes te drinken!


Al met al kan ik mijn eerste week bij The Distillery omschrijven als een geweldige ervaring en ik kan absoluut niet wachten wat het allemaal nog gaat brengen! Het is een grote familie en ik ben nu al geadopteerd!


28 keer bekeken0 reacties