Zoeken

de eerste dag.

vandaag ben ik aangekomen op mijn stageplaats in Landal Mooi Zutendaal in Belgie,

ik word bij de receptie geholpen naar mijn stacaravan waar ik de rest van de tage mag verblijven, ik kijk even rond en ga mijn spullen uitpakken daarna wacht ik op de rondleiding die ik nog zou gaan krijgen dat duurde helaas een beetje langer dan gedacht.


Ik heb de rondleiding nu gehad en begin nu even met wat eten te maken voor mezelf, ook even nog zelf wat rondgekeken en wat medewerkers ontmoet.


mijn eerste avond begon lekker rustig aan!
3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00