Zoeken

De cultuur ~ blog 8

De cultuur in Oostenrijk is anders dan in Nederland. Het gaat daar allemaal wat langzamer. Het komt wel, geen stress. Mijn stageplek is Nederlands. Daar was het ook al wat gemutlicher maar je merkte dat het nog steeds ‘Nederland’ was.

Bij de skischool waren er bijna alleen Oostenrijkers en je merkte gewoon zoveel verschil, alsnog. Het komt wel, alles op z’n tijd. Kun je deze week niet? Dat maakt niets uit we vinden wel een oplossing.Het eten is ook anders. Kaisersmarren, wienerschnitzel, tiroler grostl en apfelstrudel mit vanillesoβe. En er is nog veel meer natuurlijk. En al het eten vind ik heerlijk. Wel heb ik geleerd dat je het niet allemaal te vaak of teveel moet eten. Dan wordt het namelijk gewoon eten. Op een gegeven moment had ik ook wel weer zin in gewoon aardappeltjes, vlees en groenten of zoervleisj en wat heb ik toch wel de vlaai gemist. Maar al met al blijf ik het eten uit Oostenrijk toch het lekkerste. De sfeer die er hangt alsof het altijd vakantie is en de muziek met het zonnetje boven op de berg bij de skihut. Het blijft heerlijk ook al ben je er niet voor je vakantie.

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00