Zoeken

De cultuur Lufthansa Stage

De cultuur van België heeft veel gemeen met die van Nederland. Al heeft Nederland wel een meer gestructureerde sfeer vergeleken met België. België heeft zoveel uitzichten die je hier in Nederland niet zo snel zult zien, de vrijheid van omgang met regels is anders, de historische punten maar ook de sfeer.

Samenvattend de Belgische cultuur is meer interessant dan menig mensen denken.

De Cultuur Van Lufthansa is heel netjes en georganiseerd er wordt voor werk genoeg werk gezorgd. Al het werk wordt volgens de EASA-wetgeving gehanteerd. Iedereen is vriendelijk tegen elkaar en als er enige problemen zijn binnen het bedrijf worden die besproken met Human resources die dan de problemen zal proberen op te lossen.

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar