Zoeken

De cultuur Lufthansa Stage

De cultuur van België heeft veel gemeen met die van Nederland. Al heeft Nederland wel een meer gestructureerde sfeer vergeleken met België. België heeft zoveel uitzichten die je hier in Nederland niet zo snel zult zien, de vrijheid van omgang met regels is anders, de historische punten maar ook de sfeer.

Samenvattend de Belgische cultuur is meer interessant dan menig mensen denken.

De Cultuur Van Lufthansa is heel netjes en georganiseerd er wordt voor werk genoeg werk gezorgd. Al het werk wordt volgens de EASA-wetgeving gehanteerd. Iedereen is vriendelijk tegen elkaar en als er enige problemen zijn binnen het bedrijf worden die besproken met Human resources die dan de problemen zal proberen op te lossen.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00