Zoeken

De cultuur in Heraklion

Ja hoe is dat dan om als half griek daar heen te gaan en te wonen?Ik vond het echt heel leuk en de cultuur ja hoe moet ik het zeggen.. je word geaccepteerd hoe je bent en iedereen is echt heel aardig. ik ben natuurlijk wel heel erg vaak aangesproken in het Engels of met een paar Nederlandse woorden haha. Ik lijk ook niet bepaald op een griek. De mentaliteit qua werken is wel heftig althans dat vind ik. De periode dat ik stage kwam lopen was de piek periode voor interieur adviseurs en architecten. dus het was heel erg druk, de hele tijd. je moet ook wel doorwerken. Verder vond ik het prachtig om alle mooie grote Griekse kerken overal in de stad te zien.nog meer vragen?

stel ze gerust, of stuur even een dm op instagram @_danaisxoxo

danai ioanna💕

8 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00