Zoeken

De cultuur in Heraklion

Ja hoe is dat dan om als half griek daar heen te gaan en te wonen?Ik vond het echt heel leuk en de cultuur ja hoe moet ik het zeggen.. je word geaccepteerd hoe je bent en iedereen is echt heel aardig. ik ben natuurlijk wel heel erg vaak aangesproken in het Engels of met een paar Nederlandse woorden haha. Ik lijk ook niet bepaald op een griek. De mentaliteit qua werken is wel heftig althans dat vind ik. De periode dat ik stage kwam lopen was de piek periode voor interieur adviseurs en architecten. dus het was heel erg druk, de hele tijd. je moet ook wel doorwerken. Verder vond ik het prachtig om alle mooie grote Griekse kerken overal in de stad te zien.nog meer vragen?

stel ze gerust, of stuur even een dm op instagram @_danaisxoxo

danai ioanna💕

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00