Zoeken

De cultuur in Heraklion

Ja hoe is dat dan om als half griek daar heen te gaan en te wonen?Ik vond het echt heel leuk en de cultuur ja hoe moet ik het zeggen.. je word geaccepteerd hoe je bent en iedereen is echt heel aardig. ik ben natuurlijk wel heel erg vaak aangesproken in het Engels of met een paar Nederlandse woorden haha. Ik lijk ook niet bepaald op een griek. De mentaliteit qua werken is wel heftig althans dat vind ik. De periode dat ik stage kwam lopen was de piek periode voor interieur adviseurs en architecten. dus het was heel erg druk, de hele tijd. je moet ook wel doorwerken. Verder vond ik het prachtig om alle mooie grote Griekse kerken overal in de stad te zien.nog meer vragen?

stel ze gerust, of stuur even een dm op instagram @_danaisxoxo

danai ioanna💕

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar