Zoeken

De cultuur

De Franse cultuur ja wat ze zeggen over stokbroodvreters klopt. ik heb een maand lang iedere dag stokbrood als ontbijt gehad en ook nog vaak bij het avondeten. De fransen zijn heel trots op hun eigen taal en passen zich bijna niet aan aan andere, alleen de fransen in het toeristengebied doen dat. Als ik je zeg dat ze in frankrijk veel betere wegen hebben maar iedereen schade aan zn auto heeft (vooral in de bergen) hoe zou dat nou kunnen? Iedereen rijdt als een gek rond en schade laten ze niet maken, dat is iets wat in nederland nooit zou gebeuren.


het was super leuk om een maand met verschillende soorten fransen te mogen omgaan.


10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00