Zoeken

De cultuurDe cultuur in Malta is zeker anders dan de Cultuur in Nederland.


Het eerst wat mij echt op viel in Malta is dat ze smal, lang en hoge gebouwen hebben. Ook staan de huizen er bekend omdat ze allemaal een houten balkons hebben in verschillende kleuren. Dit brengt echt een super leuke sfeer met zicht mee.


De mensen in Malta hebben allemaal geen haast ze hebben tijd en doen ook alles op hun gemak. Ze zijn ook niet zo open als de Nederlanders.


Malta wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk landschap van ruige, rotsachtige kustlijnen en mooie, karaktervolle baaien. ook hebben ze heel veel prachtig bezienswaardigheden waar je naartoe kunt.


Zo heeft Malta hele andere echt typische gerechten dan in Nederland. Een van deze gerechten heb ik zelf geproefd namelijk de pastizzi, broodjes gevuld met ricotta of andere dingen er ingevuld. Het is wel best vettig maar wel lekker om te eten.


De cultuur wat ik heb gezien was bijzonder en genieten van het leven maar wel gewoon doen wat je wordt gevraagd.11 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00