Zoeken

Daar gaan we dan!

07/01/2020

Op 3 januari 2020 zijn wij ’s ochtends vroeg vertrokken. We vlogen vanaf Brussel naar Tenerife Noord. Door een verkeerde boeking hebben wij een omweg moeten maken via het noorden naar het zuiden, maar hebben zo wel al veel van het eiland gezien. Toen wij na wat vertraging om 16.00 in het hotel aankwamen hebben wij ons gemeld bij de receptie waar wij de sleutel van de kamer en het wifi wachtwoord kregen. Verder werden we meteen verwelkomd door een Nederlandse collega van Lero.

Lero is het winkeltje die veel dagelijkse producten voor mensen met een beperking verhuurd en verkoopt denk dan aan: rolstoelen, scooters, incontinentiemateriaal, douchestoelen, enz. Ook is het het kantoor van het hotel waar alles wordt geregeld over de reserveringen en planningen. Nadat wij onze sleutel hadden gekregen hebben we alle spullen even op de kamer gezet en hebben ons omgekleed om erna onze eerste rondleiding door het hotel te krijgen en het eiland een beetje verder te verkennen.4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00