Zoeken

Cultuur van Malta

Oke ik ga nu gewoon als een gek meteen typen wat er in mijn hoofd opkomt als ik aan Malta denk, want het is heel wat haha, namelijk:

- Het links rijden

- Alles ligt zowat onder constructie (ik heb er geen last van, maar je ziet dat het een sterk economisch land aan het worden is)

- Hun hoofdmaaltijden Rabbit.. alles is hier konijn haha

- In de meeste restaurantjes eisen ze fooi (wen er maar aan :p)

- 90% van de Maltese mannen zijn klein kaal en dik (dat zeggen ze zelf :D)

- Ze hebben een super handige app voor taxi's 'EBABS' (moeten ze in NL ook eig aanschaffen)

-Mocht je hier ooit naar toe komen, aub ga naar cuba café. Zij hebben de LEKKERSTE maar dan ook echt de aller BESTE red velvet cake ooit!

-Kakkerlakken worden hier je beste vrienden, ohja en muggen al helemaal

-Maltesen eigenlijk voornamelijk de vrouwen praten hard. Dus niet denken dat ze boos op je zijn. Het is gewoon normaal, meestal zeggen ze juist iets goeds. Het is gewoon de enthousiasme :pJa en verder is het eigenlijk echt oprecht helemaal top! We hebben het hier naar ons zin en we mogen niet klagen29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar