Zoeken

Cultuur van Malta

Oke ik ga nu gewoon als een gek meteen typen wat er in mijn hoofd opkomt als ik aan Malta denk, want het is heel wat haha, namelijk:

- Het links rijden

- Alles ligt zowat onder constructie (ik heb er geen last van, maar je ziet dat het een sterk economisch land aan het worden is)

- Hun hoofdmaaltijden Rabbit.. alles is hier konijn haha

- In de meeste restaurantjes eisen ze fooi (wen er maar aan :p)

- 90% van de Maltese mannen zijn klein kaal en dik (dat zeggen ze zelf :D)

- Ze hebben een super handige app voor taxi's 'EBABS' (moeten ze in NL ook eig aanschaffen)

-Mocht je hier ooit naar toe komen, aub ga naar cuba café. Zij hebben de LEKKERSTE maar dan ook echt de aller BESTE red velvet cake ooit!

-Kakkerlakken worden hier je beste vrienden, ohja en muggen al helemaal

-Maltesen eigenlijk voornamelijk de vrouwen praten hard. Dus niet denken dat ze boos op je zijn. Het is gewoon normaal, meestal zeggen ze juist iets goeds. Het is gewoon de enthousiasme :pJa en verder is het eigenlijk echt oprecht helemaal top! We hebben het hier naar ons zin en we mogen niet klagen23 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00