Zoeken

#3 Copenhagen, 5 weken in Denemarken!

Bijgewerkt: 17 apr 2019

Zo, de eerste 5 weken zijn voorbij gevlogen! De eerste 2 weken heb ik met veel heimwee doorgebracht waarna ik de laatste 3 weken veel nieuwe vrienden/vriendinnen heb gemaakt en naar het mooie Kopenhagen ben geweest.


Kopenhagen .... wat een mooie stad, veel grote en bijzondere gebouwen met veel historie. Maar ook een stad waarin alles 10x zo duur is dan in Nederland. Op 3 maart vertrokken naar Kopenhagen om hier 3 dagen te gaan genieten met een goeie vriendin van thuis, ik was erg blij om haar te zien en om nog eens Nederlands te kunnen praten HAHA.

Nu ik weer terug ben in Randers, Denemarken heb ik het erg druk op stage met fashion shows, nieuwe collecties kleding, een nieuwe winkel die binnenkort word geopend en natuurlijk mijn dagelijkse bezigheden op stage. Ik mag dan ook bij alles aanwezig zijn en dit maakt mijn stage GEWELDIG! Ik mag zelfs mijn meningen delen als het gaat over het ontwerpen van de nieuwe collectie, aangezien NÜ zich meer op mijn leeftijdsdoelgroep wilt gaan focussen.


Nu nog 9 weken genieten van dit avontuur en dan mogen we helaas weer naar huis. Hier kijk ik eigenlijk wel tegenop als ik eerlijk ben, aangezien ik hier super lieve en leuke vrienden/vriendinnen heb mogen ontmoeten.


Laat die 9 weken maar komen!


Wish me luck!

Groetjes,


Lonne Hendriks398 keer bekeken0 reacties