Zoeken

#3 Copenhagen, 5 weken in Denemarken!

Bijgewerkt: 17 apr 2019

Zo, de eerste 5 weken zijn voorbij gevlogen! De eerste 2 weken heb ik met veel heimwee doorgebracht waarna ik de laatste 3 weken veel nieuwe vrienden/vriendinnen heb gemaakt en naar het mooie Kopenhagen ben geweest.


Kopenhagen .... wat een mooie stad, veel grote en bijzondere gebouwen met veel historie. Maar ook een stad waarin alles 10x zo duur is dan in Nederland. Op 3 maart vertrokken naar Kopenhagen om hier 3 dagen te gaan genieten met een goeie vriendin van thuis, ik was erg blij om haar te zien en om nog eens Nederlands te kunnen praten HAHA.

Nu ik weer terug ben in Randers, Denemarken heb ik het erg druk op stage met fashion shows, nieuwe collecties kleding, een nieuwe winkel die binnenkort word geopend en natuurlijk mijn dagelijkse bezigheden op stage. Ik mag dan ook bij alles aanwezig zijn en dit maakt mijn stage GEWELDIG! Ik mag zelfs mijn meningen delen als het gaat over het ontwerpen van de nieuwe collectie, aangezien NÜ zich meer op mijn leeftijdsdoelgroep wilt gaan focussen.


Nu nog 9 weken genieten van dit avontuur en dan mogen we helaas weer naar huis. Hier kijk ik eigenlijk wel tegenop als ik eerlijk ben, aangezien ik hier super lieve en leuke vrienden/vriendinnen heb mogen ontmoeten.


Laat die 9 weken maar komen!


Wish me luck!

Groetjes,


Lonne Hendriks398 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00