Zoeken

Blog Tenerife deel 9: Terug naar Nederland

In het voorlaatste deel van mijn blog ga ik het hebben over mijn terugkeer naar Nederland en hoe mijn laatste dagen eruit hebben gezien op het eiland Tenerife.


De laatste 10 dagen van mijn verblijf op het eiland het ik samen met mijn ouders kunnen doorbrengen aangezien zij een vakantie geboekt hadden om er zelf even lekker tussenuit te kunnen en te kunnen ontspannen maar natuurlijk ook om even te komen kijken waar ik de afgelopen 4 maanden heb doorgebracht. In deze laatste dagen heb ik samen met mijn vader nog een duik mogen maken. De rest van deze dagen heb ik nog wat van het eiland kunnen zien samen met mijn ouders. Natuurlijk ook niet te vergeten zijn de nodige ontspannende en al zeg ik het zelf welverdiende rustdagen.


En dan net zoals mijn reis begon werd met het inpakken van mijn koffer weer eens tot het aller maar dan ook echt allerlaatste moment gewacht, namelijk een uur voor ons vertrek naar het vliegveld. Sommige dingen zullen ook nooit veranderen.


Terugkijkend op deze afgelopen 4 bijna 5 maanden kan ik niet gelukkiger zijn met het feit dat ik de keuze heb gemaakt om toch stage te gaan lopen in het buitenland. En dan te bedenken dat ik in eerste instantie juist naar Gran Canaria wilde in plaats van naar Tenerife. Maar achteraf gezien ben ik blij met hoe het is gelopen.


In het laatste deel van mijn blog ga ik vertellen over wat ik geleerd heb in deze afgelopen maanden op Tenerife.
19 keer bekeken0 reacties