Zoeken
  • 97143

Blog #9 terug naar Nederland

Daar begon het dan, corona. Lekker zaterdagmiddagje op de boot met vrienden en toen kregen we te horen dat Spanje in lockdown gaat vanaf morgen. Eerste wat in mijn gedachte kwam was als ik wel weer thuis zou komen en hoe mijn familie eraan toe was.

Zondag ochtend. Spoed vergadering… binnen nu en 2 weken zijn alle gasten uit de club. Er komen geen nieuwe gasten meer. Iedereen die naar huis wilt gaan die mag zich gaan melden bij de directie secretaresse.

Zondag middag meteen school opgebeld als we toestemming kregen om naar huis te gaan. Toestemming gekregen. Erna naar de directie secretaresse gegaan voor het kijken van een vlucht. Geen vluchten te bekennen meer.

Maandag weer werken en in de avond weer een vergadering. Geen medewerker mag naar huis voor 21 maart. Met tranen in mijn ogen moest ik weer aan het werk gaan. Om 00:00 was ik klaar met werken en ging ik naar mijn kamer toe. Daar zaten mijn collega’s en hun hadden nog een directe vlucht gezien vanuit Fuerteventura naar Köln. Mochten we deze wel boeken? Mochten we wel naar huis? Op naar de directeur. Hij gaf ons toestemming anders zou het te riskant voor ons zijn om weer terug naar huis te komen. Vlucht geboekt voor woensdag.

Dinsdag nog werken en alle checklijsten invullen voor het vertrekken. En ons koffer in pakken.

Woensdag was het dan al tijd om naar huis te vertrekken. Om 7 uur in de ochtend vertrekken met de bus en om 11 uur ging ons vliegtuig dan. 4,5 uur later weer in Duitsland en daar stond mama en met mijn zusjes. Eindelijk weer hun in mijn armen sluiten.

Dan met de auto naar huis. Lekke band midden op de snel weg. Tuurlijk dat hebben wij weer.

om 22.00 uur dan eindelijk thuis aangekomen!

6 keer bekeken0 reacties