Zoeken
  • bob-bd

Blog #9 Terug naar Nederland

Het was heel raar om naar deze korte periode weer terug te moeten gaan naar Nederland. Ik was nog helemaal niet klaar met het verkennen van het eiland. Ik was eerst van plan om gewoon in Tenerife te blijven maar vanaf het moment dat de quarantaine begon in Tenerife begreep ik pas de urgentie om toch maar naar huis te gaan. Nu ik thuis ben heb ik toch ook wel het gevoel dat ik het goede besluit heb genomen. De vlucht die we naar huis hebben geboekt was erg prijzig omdat er niet meer zo veel vluchten beschikbaar waren. We hebben maar liefst 700 euro moeten betalen per ticket. Het was wel heel fijn dat we businessclass konden zitten en dit maakten de vlucht ook wel een stuk meer aangenaam. Onze koffers en spullen kwamen steeds als eerste aan en mochten ook als eerste boarden. We moesten ook nog 2 koffers van de baas meenemen omdat hij dus niet meer terug kon keren naar zijn eigen appartement, dit was niet heel fijn maar het moest maar eventjes.

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar