Zoeken
  • bob-bd

Blog #9 Terug naar Nederland

Het was heel raar om naar deze korte periode weer terug te moeten gaan naar Nederland. Ik was nog helemaal niet klaar met het verkennen van het eiland. Ik was eerst van plan om gewoon in Tenerife te blijven maar vanaf het moment dat de quarantaine begon in Tenerife begreep ik pas de urgentie om toch maar naar huis te gaan. Nu ik thuis ben heb ik toch ook wel het gevoel dat ik het goede besluit heb genomen. De vlucht die we naar huis hebben geboekt was erg prijzig omdat er niet meer zo veel vluchten beschikbaar waren. We hebben maar liefst 700 euro moeten betalen per ticket. Het was wel heel fijn dat we businessclass konden zitten en dit maakten de vlucht ook wel een stuk meer aangenaam. Onze koffers en spullen kwamen steeds als eerste aan en mochten ook als eerste boarden. We moesten ook nog 2 koffers van de baas meenemen omdat hij dus niet meer terug kon keren naar zijn eigen appartement, dit was niet heel fijn maar het moest maar eventjes.

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00