Zoeken
  • 97143

Blog #8 de cultuur

De cultuur in Spanje is anders dan die in Nederland. Spanjaarden praten heel snel en roepen van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer. In de middag zijn alle winkels dicht dan hebben ze “siesta” dit was even wennen voor mij. Als ik een dag ging winkelen dan waren er altijd een paar uurtjes dat er niets meer open was. Gelukkig konden we dan naar het strand gaan. Dit was voor mij altijd weer genieten om even bij te kleuren en te genieten van zon zee strand. Net als op vakantie! Voor de Spanjaarden was dit weer helemaal normaal.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar