Zoeken
  • 97143

Blog #8 de cultuur

De cultuur in Spanje is anders dan die in Nederland. Spanjaarden praten heel snel en roepen van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer. In de middag zijn alle winkels dicht dan hebben ze “siesta” dit was even wennen voor mij. Als ik een dag ging winkelen dan waren er altijd een paar uurtjes dat er niets meer open was. Gelukkig konden we dan naar het strand gaan. Dit was voor mij altijd weer genieten om even bij te kleuren en te genieten van zon zee strand. Net als op vakantie! Voor de Spanjaarden was dit weer helemaal normaal.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00