Zoeken
  • bob-bd

Blog #8 De cultuur

Over de cultuur heb ik nog niet super veel geleerd. Ik weet wel dat er op Tenerife best veel culturen bij elkaar komen omdat het natuurlijk een heel toeristisch eiland is. Zo zijn we ook de eerste avond bij Little India gaan eten maar zo had je voor elk land wel een plekje om naar toe te gaan. Je had ook bij een dorpje naast Costa Adeje waar wij zaten dat Las Americas heten een bar die naar Amsterdam vernoemd was, dit was een bar voor Nederlanders al zijn we er niet naar binnen geweest. Vooral aan alle huisjes en zwembaden was het duidelijk te zien dat het Spanje was dit voegde wel wat toe aan de plek en maakte het heel mooi. De natuur in Tenerife is ook heel anders dan in Nederland, door de hoge temperaturen staan er hele andere flora & fauna dan in Nederland. Er staan heel veel cactussen en exotisch palmbomen.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar