Zoeken
  • bob-bd

Blog #8 De cultuur

Over de cultuur heb ik nog niet super veel geleerd. Ik weet wel dat er op Tenerife best veel culturen bij elkaar komen omdat het natuurlijk een heel toeristisch eiland is. Zo zijn we ook de eerste avond bij Little India gaan eten maar zo had je voor elk land wel een plekje om naar toe te gaan. Je had ook bij een dorpje naast Costa Adeje waar wij zaten dat Las Americas heten een bar die naar Amsterdam vernoemd was, dit was een bar voor Nederlanders al zijn we er niet naar binnen geweest. Vooral aan alle huisjes en zwembaden was het duidelijk te zien dat het Spanje was dit voegde wel wat toe aan de plek en maakte het heel mooi. De natuur in Tenerife is ook heel anders dan in Nederland, door de hoge temperaturen staan er hele andere flora & fauna dan in Nederland. Er staan heel veel cactussen en exotisch palmbomen.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00