Zoeken
  • 97143

Blog #6 mijn verblijf

Mijn verblijf was lekker makkelijk op de club zelf. Ik kreeg dat mijn kamer gedeeld met een collega van de club. Altijd groot feest was dit. We konden 3 keer op de dag eten in de club of we pakte een taxi naar een restaurant in de buurt. Ook hadden we in de club een cafeetje voor de medewerkers waar eens in de zo veel tijd een feest werd georganiseerd voor ons.

Op onze kamer hadden we de bedden staan, een bank, een badkamer en ruime kast ruimte.

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar