Zoeken
  • 97143

Blog #6 mijn verblijf

Mijn verblijf was lekker makkelijk op de club zelf. Ik kreeg dat mijn kamer gedeeld met een collega van de club. Altijd groot feest was dit. We konden 3 keer op de dag eten in de club of we pakte een taxi naar een restaurant in de buurt. Ook hadden we in de club een cafeetje voor de medewerkers waar eens in de zo veel tijd een feest werd georganiseerd voor ons.

Op onze kamer hadden we de bedden staan, een bank, een badkamer en ruime kast ruimte.

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00