Zoeken
  • 97143

Blog #5 de werkzaamheden

De werkzaamheden waren voornamelijk hetzelfde. Het ontbijtbuffet opstarten. Het middagbuffet klaarmaken en dan weer het diner klaarmaken. Na een paar maandjes kon ik dan eindelijk naar het specialiteiten restaurant gaan. Daar was wel meer aan de hand. Het uitslaapbuffet klaarmaken, het terras schoonmaken en de daybeds klaarmaken binnen 1 uur. Dan begon het uitslaapbuffet, de borden ophalen en afwisselen met het voorbereiden van het diner. Na het uitslaapbuffet had ik 3 uurtjes pauze. Dat betekende slapen en klaarmaken voor het diner. Bij het diner moesten we dan serveren. Wijn services of foodrunner. Bij de wijnservices moest de gasten helpen met een fles wijn uitzoeken en de rest van de avond zorgen dat hun glas wijn gevuld blijft en hun waterglas gevuld blijft. Bij deze taak was het ook belangrijk om een praatje te maken met de gasten en hun uitleggen hoe de avond ging verlopen. Als je foodrunner was dan moest de hele tijd op en neer rennen om te zorgen dat alle gasten op tijd hun eten kreeg en het ook opruimen als ze klaar waren met eten.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00