Zoeken
  • bob-bd

Blog #5 De werkzaamheden

De werkzaamheden zijn dus erg verschillend bij het bedrijf. Onze hoofdtaak is dus vooral

de marketing & communicatie acties te regelen. De sociale-media bij te houden en ook de werkzaamheden die iedereen bij het bedrijf moeten doen. Ik heb het hier dan over werkzaamheden zoals even afwassen, de spullen netjes houden, de afspoelen, pool demo’s en mensen werven bij het hotel. De tijd die we tot nu toe gehad hebben bij het bedrijf hebben we veel verschillende dingen geleerd en zal ik ook niet meer vergeten. Weer nieuwe perspectieven over hoe dingen gedaan worden en hoe bedrijven in elkaar zitten.

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar