Zoeken
  • bob-bd

Blog #5 De werkzaamheden

De werkzaamheden zijn dus erg verschillend bij het bedrijf. Onze hoofdtaak is dus vooral

de marketing & communicatie acties te regelen. De sociale-media bij te houden en ook de werkzaamheden die iedereen bij het bedrijf moeten doen. Ik heb het hier dan over werkzaamheden zoals even afwassen, de spullen netjes houden, de afspoelen, pool demo’s en mensen werven bij het hotel. De tijd die we tot nu toe gehad hebben bij het bedrijf hebben we veel verschillende dingen geleerd en zal ik ook niet meer vergeten. Weer nieuwe perspectieven over hoe dingen gedaan worden en hoe bedrijven in elkaar zitten.

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00