Zoeken
  • 97143

Blog #4 voorbereiding op de werkzaamheden

Thuis had ik me al goed voorbereid. School had al contact opgenomen met het stagebedrijf en ik zelf ook. Ook heb ik nog alles uitgeprint wat ik nodig had voor school. Dan komt de eerste werkdag. Om 7 uur beginnen. Om 06.50 uur stond ik al voor de receptie met mijn nieuwe werkkleding. Dan begint de eerste werkdag met het ontbijt buffet. Alles in het Duits en alles in nieuw. Gelukkig konden ze ook een woordje Engels. Beginnen met het buffet klaar te zetten en erna het buffet draaiend houden. Eindelijk het buffet is gesloten nu voorbereiden voor de lunch. Maar eerst nog de dagelijkse vergadering.

4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00