Zoeken
  • 97143

Blog #3 kennismaking met het bedrijf

Eenmaal uit de bus gestapt stond de manager van mijn afdeling meteen daar. Ik heb me meteen ingecheckt en heb erna een rondleiding gekregen van een collega. Toen was het lunchtijd. Samen met mijn collega’s geluncht in de club, te veel eten om te kunnen kiezen. Hoe zou ik hier ooit uitkomen als ik hier ga werken! En zo veel collega’s, Duitse collega’s Spaanse collega’s. Zijn er ook nog een paar Nederlanders hier? Ging in mijn gedachte. Of moet ik het hele half jaar alleen Duits en Spaans spreken? Ohh gelukkig na een paar uurtjes kwam ik de eerste Nederlandse collega tegen, gelukkig. Kennismaking is nu helemaal compleet. Tijd voor een uurtje bij slapen.

5 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00