Zoeken
  • 97143

Blog #3 kennismaking met het bedrijf

Eenmaal uit de bus gestapt stond de manager van mijn afdeling meteen daar. Ik heb me meteen ingecheckt en heb erna een rondleiding gekregen van een collega. Toen was het lunchtijd. Samen met mijn collega’s geluncht in de club, te veel eten om te kunnen kiezen. Hoe zou ik hier ooit uitkomen als ik hier ga werken! En zo veel collega’s, Duitse collega’s Spaanse collega’s. Zijn er ook nog een paar Nederlanders hier? Ging in mijn gedachte. Of moet ik het hele half jaar alleen Duits en Spaans spreken? Ohh gelukkig na een paar uurtjes kwam ik de eerste Nederlandse collega tegen, gelukkig. Kennismaking is nu helemaal compleet. Tijd voor een uurtje bij slapen.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar