Zoeken
  • bob-bd

Blog #3 Kennismaking met het bedrijf

Onze eerste werkdag begon met de echte kennismaking met het bedrijf. We hebben informatie gekregen over hoe hun te werk gaan en wat zei erg belangrijk vinden bij het uitvoeren van de bezigheden. We hebben meteen geleerd hoe wij de spullen schoon moeten maken, hoe hun promotiemateriaal is opgebouwd, hoe ze klanten ontvangen ext.

Omdat het bedrijf gevestigd is in een hotel waren er twee speciale gelegenheden voor ons om te eten, dit was goed verzorgd en smaakte erg lekker. Omdat wij heel veel uren maken hadden wij de mogelijkheid om daarbij een duikcursus te volgen. Door deze duikcursus te volgen kun je beter duikcursussen verkopen zodat de klant ook een idee heeft dat zij door professionals geholpen worden. Wij hadden eerst theorielessen gehad waar ook verschillende examens bij hoorden. Hiermee hebben wij onze eerste 2 dagen mee gevuld.

We zijn erna begonnen in het zwembad. Nadat we deze oefeningen hadden gedaan zijn we meteen in de zee gaan duiken. Dit was erg cool!

3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00