Zoeken
  • bob-bd

Blog #3 Kennismaking met het bedrijf

Onze eerste werkdag begon met de echte kennismaking met het bedrijf. We hebben informatie gekregen over hoe hun te werk gaan en wat zei erg belangrijk vinden bij het uitvoeren van de bezigheden. We hebben meteen geleerd hoe wij de spullen schoon moeten maken, hoe hun promotiemateriaal is opgebouwd, hoe ze klanten ontvangen ext.

Omdat het bedrijf gevestigd is in een hotel waren er twee speciale gelegenheden voor ons om te eten, dit was goed verzorgd en smaakte erg lekker. Omdat wij heel veel uren maken hadden wij de mogelijkheid om daarbij een duikcursus te volgen. Door deze duikcursus te volgen kun je beter duikcursussen verkopen zodat de klant ook een idee heeft dat zij door professionals geholpen worden. Wij hadden eerst theorielessen gehad waar ook verschillende examens bij hoorden. Hiermee hebben wij onze eerste 2 dagen mee gevuld.

We zijn erna begonnen in het zwembad. Nadat we deze oefeningen hadden gedaan zijn we meteen in de zee gaan duiken. Dit was erg cool!

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar