Zoeken
  • 97143

Blog #2 vertrek en aankomst.

Daar sta ik dan op het vliegveld. Koffers al afgegeven en nu wachten totdat ik door de douane kan, maar eerst nog even afscheid nemen van mijn ouders. Doei papa! Doei mama! Tot snel in een lekker warm land! Ik ga jullie missen! Dan door de douane, alles goed. Gelukkig. Vliegtuig in en vertrekken maar! 4,5 uur later geland in Fuerteventura. Nu nog 1 uur met de bus naar de club. Na 10 uur reizen ben ik dan eindelijk aan gekomen bij ROBINSON CLUC ESQUINZO PLAYA. Meteen met de manager mee me inchecken en een rondleiding (en snel iets eten). Erna naar de kamer toe en gaan slapen. Pfoe wat was dit een lange rit.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00