Zoeken
  • 97143

Blog #2 vertrek en aankomst.

Daar sta ik dan op het vliegveld. Koffers al afgegeven en nu wachten totdat ik door de douane kan, maar eerst nog even afscheid nemen van mijn ouders. Doei papa! Doei mama! Tot snel in een lekker warm land! Ik ga jullie missen! Dan door de douane, alles goed. Gelukkig. Vliegtuig in en vertrekken maar! 4,5 uur later geland in Fuerteventura. Nu nog 1 uur met de bus naar de club. Na 10 uur reizen ben ik dan eindelijk aan gekomen bij ROBINSON CLUC ESQUINZO PLAYA. Meteen met de manager mee me inchecken en een rondleiding (en snel iets eten). Erna naar de kamer toe en gaan slapen. Pfoe wat was dit een lange rit.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar