Zoeken
  • 97143

Blog #2 vertrek en aankomst.

Daar sta ik dan op het vliegveld. Koffers al afgegeven en nu wachten totdat ik door de douane kan, maar eerst nog even afscheid nemen van mijn ouders. Doei papa! Doei mama! Tot snel in een lekker warm land! Ik ga jullie missen! Dan door de douane, alles goed. Gelukkig. Vliegtuig in en vertrekken maar! 4,5 uur later geland in Fuerteventura. Nu nog 1 uur met de bus naar de club. Na 10 uur reizen ben ik dan eindelijk aan gekomen bij ROBINSON CLUC ESQUINZO PLAYA. Meteen met de manager mee me inchecken en een rondleiding (en snel iets eten). Erna naar de kamer toe en gaan slapen. Pfoe wat was dit een lange rit.

5 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00