Zoeken
  • bob-bd

Blog #2 Vertrek en aankomst

- Vertrek en aankomst:


Het vertrek was goed verlopen. Toen we eenmaal onze tassen hadden ingecheckt en door de douane waren, hebben wij ons wat lekkers te eten gehaald met een sterk drankje erbij op een goede start van de stage. De vlucht duurde ongeveer 4 uur en was niet al te comforttabel maar was ook niet vervelend. Toen wij eenmaal geland waren en aangekomen duurde de bagage claim wat lang, naar 1 uur verder te zijn ontmoeten we onze baas en zijn vrouw. Monia en Mark, twee hele aardig personen die ons met open armen hebben ontvangen en hebben voorgesteld aan iedereen die bij het bedrijf werkt. We waren meteen erg te spreken over hoe het bedrijf in elkaar zat en het mooiste was dat er een fijne bier tap aanwezig was voor naar het werk een biertje te drinken. We zijn in de avond met zijn allen gaan uiteten bij een plekje dat Little India heten, het eten was superlekker en had erg leuk personeel. De ober had het grappigste indiaanse stemmetje en dat voegde weer wat toe aan het restaurant. Op het einde van de avond waren we pittig aangeschoten met zijn allen en hebben elkaar goed leren kennen. Het was een fijne eerste avond.

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar