Zoeken
  • bob-bd

Blog #10 Wat heb je geleerd?

Ik verschillende dingen geleerd op mijn reis naar Tenerife. Ik heb wat meer zelfstandigheid gekregen. Thuis wordt er nog redelijk vaak gekookt maar nu hebben we toch weel een heel stuk meer zelf moeten doen. Het was wel een fijn gevoel eigenlijk op gewoon even helemaal op jezelf te staan. We hebben binnen het bedrijf verschillende dingen geleerd die ik van tevoren nog niet wist. Ook omtrent veiligheidsmaatregelen rondom de ziekte die nu de ronde doet maar ik denk dat iedereen hier wel nieuwe dingen over bijleert.

6 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00