Zoeken
  • 97143

blog #10 wat heb ik geleerd?

Ik heb tijdens de stage zelf wist ik niet goed wat ik geleerd had. Ik dacht dat ik alleen had geleerd hoe ik het buffet moest opbouwen, runnen en het diner bij specialitaiten restaurant. Na dat ik thuis kwam heb ik toch veel meer ingezien. Ik heb geleerd hoe ik met verschillende culturen moet omgaan en met verschillende mensen in dezelfde cultuur. Mijn Duits en Spaans is vooruit gegaan en ik ben volwassener geworden. Ik zie in het huis houden meer dingen en help mijn ouders bij elk klein ding.

Ik weet hoe ik op mij zelf moet wonen en hoe ik mijn ouders thuis beter kan helpen. Ik heb er ook geleerd dat mijn familie en vrienden meer voor mij betekenen dan dat ik gedacht had.

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar