Zoeken
  • 97143

blog #10 wat heb ik geleerd?

Ik heb tijdens de stage zelf wist ik niet goed wat ik geleerd had. Ik dacht dat ik alleen had geleerd hoe ik het buffet moest opbouwen, runnen en het diner bij specialitaiten restaurant. Na dat ik thuis kwam heb ik toch veel meer ingezien. Ik heb geleerd hoe ik met verschillende culturen moet omgaan en met verschillende mensen in dezelfde cultuur. Mijn Duits en Spaans is vooruit gegaan en ik ben volwassener geworden. Ik zie in het huis houden meer dingen en help mijn ouders bij elk klein ding.

Ik weet hoe ik op mij zelf moet wonen en hoe ik mijn ouders thuis beter kan helpen. Ik heb er ook geleerd dat mijn familie en vrienden meer voor mij betekenen dan dat ik gedacht had.

10 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00