Zoeken
  • 97143

blog #10 wat heb ik geleerd?

Ik heb tijdens de stage zelf wist ik niet goed wat ik geleerd had. Ik dacht dat ik alleen had geleerd hoe ik het buffet moest opbouwen, runnen en het diner bij specialitaiten restaurant. Na dat ik thuis kwam heb ik toch veel meer ingezien. Ik heb geleerd hoe ik met verschillende culturen moet omgaan en met verschillende mensen in dezelfde cultuur. Mijn Duits en Spaans is vooruit gegaan en ik ben volwassener geworden. Ik zie in het huis houden meer dingen en help mijn ouders bij elk klein ding.

Ik weet hoe ik op mij zelf moet wonen en hoe ik mijn ouders thuis beter kan helpen. Ik heb er ook geleerd dat mijn familie en vrienden meer voor mij betekenen dan dat ik gedacht had.

11 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00