Zoeken
  • 97143

Blog #1 de voorbereiding.

Weken lang zitten zoeken op internet naar een stageplaats. Als eerste droom om naar Malta te gaan. Laten net daar nu maar 7 stageplaatsen te zijn. Helaas allemaal niet gelukt na een half jaar proberen. Ander land bekijken. Ook niet gelukt. Pfff waarom is dit zo moeilijk? Ik gaf mijn hoop op totdat een stagebureau in Nederland contact mij met op zocht. De perfecte stageplaats in Fuerteventura! Na aantal gesprekken met het stagebureau en stagebedrijf ben ik dan aangenomen! Nu wachten totdat het zover is. Koffers pakken en vertrekken naar Fuerteventura. Op het vliegveld nog afscheid genomen van mijn ouders en thuis al van mijn vrienden, wat was dit moment zwaarder dan ik had verwacht. Gelukkig wist ik dat ik ze al snel weer ging zien.

5 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00