Zoeken

Bezoek aan Chemikanten opleiding in Duitsland.

In maart 2020 start de afdeling Procestechniek van het VIsta College met een verkennend bezoek bij de Chemikanten opleiding in Dormagen en Regensburg. De operator opleidingen zoals we die kennen in Nederland zijn in Duitsland onbekend. Een cross-over programma van chemisch analist en operator vormt de basis voor de Chemikanten opleiding. Een bezoek bij Arlanxeo Dormagen, opleider Currenta en de Berufsschule Regensburg staat gepland.

13 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00