Zoeken

Bezoek aan Chemikanten opleiding in Duitsland.

In maart 2020 start de afdeling Procestechniek van het VIsta College met een verkennend bezoek bij de Chemikanten opleiding in Dormagen en Regensburg. De operator opleidingen zoals we die kennen in Nederland zijn in Duitsland onbekend. Een cross-over programma van chemisch analist en operator vormt de basis voor de Chemikanten opleiding. Een bezoek bij Arlanxeo Dormagen, opleider Currenta en de Berufsschule Regensburg staat gepland.

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar