Zoeken

Berlijn tag 5: De terugreis

Rise and shine!

Koffer ingepakt: check

Lunchpakketje: check

Een lichte kater: check


Vandaag moeten we Berlijn verlaten, maar voordat we weer met zijn alle mogen genieten van een Bifi worst geur in de bus voor een uur of 9, gaan we nog Sachsenhausen bezoeken, een concentratiekamp in Berlijn.


Hier ben ik al eerder geweest met mijn middelbare school dus het was niks nieuws. Los daarvan heb ik het bezoek dit keer heel anders ervaren. De gids had veel meer te vertellen.


Na Sachsenhausen hebben we met z’n alle geslapen want iedereen was helemaal kapot. Rond een uur of 3 hadden we de eerste pauze van de dag. Iedereen ging op broodjes jacht in het tankstation. De kip hebben we maar vermeden want we wilden geen salmonella mee naar huis nemen.


In de bus zijn tussendoor nog wat films over de Koude Oorlog gedraaid en eindelijk was het zo ver, de tussenstop waarop iedereen zat te wachten: de McDonalds (Met dank aan meneer Saes voor het sponsoren.)


De terugreis was natuurlijk niet zo bijzonder, maar de rest van het tripje naar Berlijn zal mij zeker voor altijd bijblijven. Ik heb deze paar dagen enorm veel kennis opgedaan over de geschiedenis van Berlin. Ook heeft deze reis mij geïnspireerd voor lopende opdrachten. Dankjewel Arcus College, ik zou zo nog een keer willen gaan!


Hiermee sluit ik het verhaal over mijn reis af. Er zal nog een blog volgen waarin ik jullie update over de opdracht “Berlin Experience”.


Bis bald!
16 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00