Zoeken

Barcelona tot ziens!

Gedaan. Het zit erop. Over een uur vertrekt het vliegtuig, dus dit wordt een korte. Ik zit kotsvol. Een bezoek aan Miro heeft me veel geleerd. Ik weet nu waar ik naar toe wil met mijn kalligrafische uitspattingen. Dat geeft me net genoeg tijd om nog wat te knoeien en te spetteren voordat ik echt op cursus ga.

Ik ben flabbergasted door het Modernisme van Barcelona. Wereldschokkend in mijn wereld die nu anders is dan anders. Positief. Plus. ++++. Î Ik kan het nog steeds niet bevatten. Ik ben gesaesd zou Ronny zeggen.

Maar het mooiste van alles (pas op voor de anti-climax, maar voor mij is dit levensreddend): FreeDamm. Een alcoholvrij pils van de Estrella brouwerij. Man wat lekker! Het beste fake-bier dat ik ooit gedronken heb. En het mooiste is, je kunt het blijven doortetteren, net als echt bier in plaats van ballon-in-de-buik-bubbel-pruts. Ik hoor er weer bij, al is het maar een beetje… Nu in de Euregio (ja we denken over de grens) op zoek naar dit lekkers. Het leven is zoooo mooi.


Waar is die dan?

22 keer bekeken0 reacties