Zoeken

Barcelona tot ziens!

Gedaan. Het zit erop. Over een uur vertrekt het vliegtuig, dus dit wordt een korte. Ik zit kotsvol. Een bezoek aan Miro heeft me veel geleerd. Ik weet nu waar ik naar toe wil met mijn kalligrafische uitspattingen. Dat geeft me net genoeg tijd om nog wat te knoeien en te spetteren voordat ik echt op cursus ga.

Ik ben flabbergasted door het Modernisme van Barcelona. Wereldschokkend in mijn wereld die nu anders is dan anders. Positief. Plus. ++++. Î Ik kan het nog steeds niet bevatten. Ik ben gesaesd zou Ronny zeggen.

Maar het mooiste van alles (pas op voor de anti-climax, maar voor mij is dit levensreddend): FreeDamm. Een alcoholvrij pils van de Estrella brouwerij. Man wat lekker! Het beste fake-bier dat ik ooit gedronken heb. En het mooiste is, je kunt het blijven doortetteren, net als echt bier in plaats van ballon-in-de-buik-bubbel-pruts. Ik hoor er weer bij, al is het maar een beetje… Nu in de Euregio (ja we denken over de grens) op zoek naar dit lekkers. Het leven is zoooo mooi.


Waar is die dan?

22 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00