Zoeken

Barcelona sportparadijs!

Dus waarom ga ik naar Barcelona? Want voetbal sucks, skaten is geen sport en bovendien; sporten is ongezond. Ja, echt. Neem mij nou. Ik heb nog nooit een sportblessure gehad. Nou, hoe zou dat nu komen? Maar dit alles terzijde, ik ga naar Barcelona om twee studenten te examineren op hun stageplek. Spannend! Hun veslagen zijn tijdig ingeleverd, doorgespit en van vele vragen voorzien.


Dus nu kan ik me richten op de rest van de voorbereiding. Voordat ik aan de examinering begin, wil ik acclimatiseren zodat ik niet strak van de vlucht een examen 'invlieg.' Dus, morgen, na het werk, vertrek ik zodat ik Hemelvaartsdag helemaal voor mezelf heb om te chillen. Lekker vroeg opstaan in mijn Air-B&B'tje bij de Mercat de la Boqueria, koffietje en dan een fietstocht om de stad te verkennen. Want, bewegen is super gezond. Sporten niet. Echt niet. Pedralbes Monastery, uitzicht vanaf Montjuïc Castle en de Font Magica lijken me wel leuk om op temperatuur te komen. Dan ga ik vrijdag om 11.00 naar Talking Design om aan het werk te gaan. Ik heb er zin in ;-)


Het enige dat ik ten koste van alles moet vermijden is een confrontatie met een stadion. Bah, de gedachte alleen al…151 keer bekeken

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00