Zoeken

Barcelona Bedankt!

Dan is het dan echt bijna voorbij :(

Het laatste weekje Barcelona is al weer bijna over en dat betekent ook gelijk het einde van dit avontuur.

Ik heb hier een geweldige tijd gehad en vind het ook ontzettend jammer om weer naar huis te gaan.


Ik heb hier veel nieuwe vrienden gemaakt, die mij de stad lieten zien en waar ik altijd mee kon gaan skateboarden in het weekend. Skateboarden was toch ook wel een van de grote redenen dat ik naar Barcelona wilde gaan, aangezien Barcelona het "Mekka" van het skateboarden is. Op een of andere manier is Barcelona zo gebouwd dat op elke hoek van de straat wel een perfecte skatespot ligt. Een geweldige plaatst om te filmen voor mijn nieuwe skatevideo en het verkopen van de skateboard decks van mijn eigen merk "Mosae Skateboards".


Er zijn daarom ook een aantal vrienden van mij langskomen vanuit Nederland.

Ze sliepen dan in mijn mini appartementje op een klein luchtbedje waar je bijna vanaf viel.

Maar zoveel maakte dit niet uit omdat we eigenlijk toch altijd buiten waren om te gaan skateboarden. Dat was een perfect weekend, overdag skaten en in de avond relaxen op Montjuïc!
Ik denk dat Barcelona een geweldige stad is voor jongeren en dan met name skateboarders.

Ik ben heel regio Barcelona rondgereisd met verschillende mensen om te gaan skateboarden, van spots met geweldige architectuur naar spots in achterbuurten buiten het centrum, conclusie wat skateboarden betreft 100% geslaagd!
Nou genoeg over het skateboarden. Ik heb natuurlijk ook een geweldige stageplek gehad hier in Barcelona bij Talking Design Studio.

Ik denk dat je geen betere collega's kan hebben dan hier bij Talking. Iedereen is super aardig, nooit chagrijnig en je word gewoon geaccepteerd zoals je bent.


Ook hebben we super leuke dingen mogen doen bij Talking.

We zijn namelijk gewoon dagen door Barcelona gereisd om te filmen voor een universiteit in Barcelona. Studenten en docenten interviewen en filmen wat de studenten in hun vrije tijd doen. Door deze opdrachten ben ik ook op plaatsen geweest waar ik zelf nooit over na zou denken om naar toe te gaan.
Een van de leukste dingen dat is gebeurd bij Talking, is natuurlijk dat ik hier geslaagd ben voor mijn CGI. Ook nog met een opdracht die echt dicht bij mij ligt. De opdracht "Plank" heb ik uitgelegd in een eerdere blog.
Natuurlijk zijn mijn vriendin en mij familie ook langsgekomen.

Mijn vriendin is 4x bij me langs gekomen en mijn ouders twee keer, 1 keertje in Barcelona met mijn broertjes en 1 keer in Blanes met z'n tweetjes.
Dit was een avontuur dat ik nooit had willen missenBarcelona bedankt!


101 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar