Zoeken

Barcelona Bedankt!

Dan is het dan echt bijna voorbij :(

Het laatste weekje Barcelona is al weer bijna over en dat betekent ook gelijk het einde van dit avontuur.

Ik heb hier een geweldige tijd gehad en vind het ook ontzettend jammer om weer naar huis te gaan.


Ik heb hier veel nieuwe vrienden gemaakt, die mij de stad lieten zien en waar ik altijd mee kon gaan skateboarden in het weekend. Skateboarden was toch ook wel een van de grote redenen dat ik naar Barcelona wilde gaan, aangezien Barcelona het "Mekka" van het skateboarden is. Op een of andere manier is Barcelona zo gebouwd dat op elke hoek van de straat wel een perfecte skatespot ligt. Een geweldige plaatst om te filmen voor mijn nieuwe skatevideo en het verkopen van de skateboard decks van mijn eigen merk "Mosae Skateboards".


Er zijn daarom ook een aantal vrienden van mij langskomen vanuit Nederland.

Ze sliepen dan in mijn mini appartementje op een klein luchtbedje waar je bijna vanaf viel.

Maar zoveel maakte dit niet uit omdat we eigenlijk toch altijd buiten waren om te gaan skateboarden. Dat was een perfect weekend, overdag skaten en in de avond relaxen op Montjuïc!
Ik denk dat Barcelona een geweldige stad is voor jongeren en dan met name skateboarders.

Ik ben heel regio Barcelona rondgereisd met verschillende mensen om te gaan skateboarden, van spots met geweldige architectuur naar spots in achterbuurten buiten het centrum, conclusie wat skateboarden betreft 100% geslaagd!
Nou genoeg over het skateboarden. Ik heb natuurlijk ook een geweldige stageplek gehad hier in Barcelona bij Talking Design Studio.

Ik denk dat je geen betere collega's kan hebben dan hier bij Talking. Iedereen is super aardig, nooit chagrijnig en je word gewoon geaccepteerd zoals je bent.


Ook hebben we super leuke dingen mogen doen bij Talking.

We zijn namelijk gewoon dagen door Barcelona gereisd om te filmen voor een universiteit in Barcelona. Studenten en docenten interviewen en filmen wat de studenten in hun vrije tijd doen. Door deze opdrachten ben ik ook op plaatsen geweest waar ik zelf nooit over na zou denken om naar toe te gaan.
Een van de leukste dingen dat is gebeurd bij Talking, is natuurlijk dat ik hier geslaagd ben voor mijn CGI. Ook nog met een opdracht die echt dicht bij mij ligt. De opdracht "Plank" heb ik uitgelegd in een eerdere blog.
Natuurlijk zijn mijn vriendin en mij familie ook langsgekomen.

Mijn vriendin is 4x bij me langs gekomen en mijn ouders twee keer, 1 keertje in Barcelona met mijn broertjes en 1 keer in Blanes met z'n tweetjes.
Dit was een avontuur dat ik nooit had willen missenBarcelona bedankt!


101 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00