Zoeken
  • Rowan

Backstage?

week 2 zit erop. deze week zat vol met updates. nadat ik dacht de concepten bijna volledig afgerond te hebben gemaakt zijn patrick, marcel en ik nog eens naar het concept gaan kijken en kwamen we toch wat meer dingen tegen die verandert moesten worden. gelukkig waren dit aanpassingen die ik redelijk snel kon maken. al met al staat voor komende week weer een druk schema op de planning. afgelopen woensdag heb ik een meeting gehad in werk2 met verschillende bedrijven. op werk2 stond die dag toevallig een volledige rails met trein erbovenop. toen besefte ik me pas wat voor omvang de trailer zou gaan worden.

vrijdag was een speciale dag. voor degene die het nog niet wisten effe een snelle update. momenteel loop ik stage bij MackRides op zoon 30 minuten rijden van Europapark. waar ik komende zomer voor meerdere maanden ga werken. vrijdag had ik een afspraak met de persoon die dit stukje van mijn droom mogelijk gemaakt heeft. na een rondleiding door de backstage area waar alle kantines etc liggen en een kleine rondleiding door een wel heel leeg en verlaten park kreeg ik de vraag of ik nog iets heel graag zou willen zien. natuurlijk kon ik het toen niet laten om even te vragen of ik de backstage van Arthur kon bekijken. na met verschillende mensen gebeld en gesproken te hebben konden we de hal binnen waar Arthur zich in begeeft. het mooie vond ik dat het compleet anders naar binnen lopen is dan op een dag waar het park open is normaal zie je overal beweging, mooie lichte kleuren maar dit keer niet ik tuurde de duisternis en de leegte in, jup alle lampen stonden uit dus stonden we in een mega donkere hal. toen de technische de lampen speciaal voor mij aanmaakte kon je ze letterlijk horen aangaan van achter naar voren in het gebouw. na een rondleiding van een uur door arthur en echt alles gezien te hebben heb ik voor nu afscheid moeten nemen van #Europapark maar I'll be back.

(wat is Europapark? rare vraag toch heb ik een antwoord. https://www.facebook.com/europaparkNL/videos/844378522675180/ )

vrijdag avond kwamen pap, mam en Dinant langs voor een weekendje zonnig Duitsland.


zaterdag zijn we met zijn alle gaan wandelen bij Schauinsland dit is een prachtig stukje natuur in de bergen van Duitsland. boven op deze berg lag nog heel wat sneeuw maar na met wat locals gepraat te hebben, hebben ze ons toch duidelijk gemaakt dat een goede handhoogte sneeuw niks was en dat er normaal wel een meter ligt.

Zondag zijn we gaan wandelen bij de Zweribackwasserfälle een stuk waar niet al te veel toeristen komen. wat ik me best kan voorstellen de paadjes waren nog geen meter breed met links de berg en rechts de afgrond. maar het eind resultaat was fantastisch een schitterende waterval.

ook deze week was weer een geslaagde week en verheug me op de volgende voor mijn gevoel gaat de tijd eigenlijk een beetje te snel en voelt het alsof ik de vorige update pas gister gemaakt heb.


48 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De voorbereiding

In december 2019 ben ik op “sollicitatie” gesprek geweest bij Buffel Outdoor met 3 mede studenten in Oldenzaal op het hoofdkantoor. Het was een leuk gesprek met mooie instructie weekenden in Nederland