Zoeken

The Audi Nines'19 Winter edition is a wrap!

Vorige week was het dan eindelijk zo ver, het evenement waar ik vanaf het begin van mijn stage periode naar toe heb gewerkt!


De Audi Nines is essentieel gericht op het vieren van de sport en de atleten die geschiedenis schrijven door hun toewijding, talent en passie. Elk jaar is de evenementenserie voortdurend geëvolueerd en aangepast in samenwerking met de atleten en partners. De fundamentele elementen van het evenement zijn kameraadschap en excellentie, deze filosofie van de Audi Nines blijft schijnen op elk evenement.


De Audi Nines, voorheen genaamd Nine Knights, is een uniek media-evenement. Met zowel een zomer- als wintereditie brengt het een aantal van 's werelds beste freeskiërs, snowboarders en mountainbikers samen, evenals fotografen en filmmakers.

Het doel is om de atleten te documenteren in een leuke, creatieve omgeving, een ideale setting voor progressie. Samen creëren we adembenemende beelden en overal een van de beste weken van het seizoen voor de atleten.


De week van de Audi Nines was voor mij een geweldige ervaring en om dit mee te mogen maken is een droom die uitgekomen is. Ik volg het evenement al sinds de eerste editie toen snowboarders mee mochten doen. Ook al was het een enorm zware week waarin ik meer dan 100 uur gewerkt heb was het het allemaal waard.


Van Live video's waar duizenden mensen naar keken, instagram stories, interviews, tot wel 8 feed posts per dag, al met al was het een geslaagd evenement. De weg naar de Audi Nines begon voor mij in het begin van mijn stage periode en mijn doel was om de social media channels van het evenement zoveel mogelijk te laten groeien en dit is aardig gelukt.


Instagram: van 71.2k naar 95.1k volgers = 23.9000 nieuwe volgers

YouTube: 22k naar 29k subscribers = 7.000 nieuwe subscribers

Facebook: 72k naar 75k volgers = 3.000 nieuwe volgers


Natuurlijk waren ze bij The Distillery erg blij met dit resultaat en daarom mag ik op 19 mei nu ook nog een weekje gaan surfen met de winners van de wedstrijd op het evenement! Wel moet ik hier natuurlijk ook werken en documenteren hoe het surf camp verloopt maar dan zit ik wel lekker aan het strand en kan ik elke dag gaan surfen!


Hieronder nog een leuke video voor een impressie van het evenement.
38 keer bekeken0 reacties