Zoeken

Back to NL #BLOG6

{ENGLISH}

There we go! Going back home! Not gonna lie, kind of happy about it! Missed everyone, and my "normal" life. Even through I got a lot of things coming that are "not that normal". So really excited to go back home and continue with bigger plans!


Omg I have to pack my stuff again! I hate that the most, no motivation to do that.

So some of you may wondered what I have done all the time I was here.


What have I learned? Well basically nothing much new stuff. I learned more about how to do designs quickly and clean. More independency. Also my mindset changed a little, I look at things different now. Learned that time is the most valuable thing you have! Time = money!


Thank you all for keeping up with me! This was my last blog from this adventure! If you have any questions you can always send me a message!


Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

Adios Amigos!


{NEDERLANDS}

Daar gaan we dan! Terug naar huis gaan! Ik zeg je eerlijk , ik ben er blij om weer terug te gaan! Iedereen gemist, zelfs mijn "normale" leven.


Omg ik moet mijn spullen weer inpakken! Dat haat ik het meest, echt geen motivatie om dat te doen. Sommigen van jullie hebben zich misschien afgevraagd wat ik de hele tijd heb gedaan toen ik hier was.


Wat heb ik geleerd? Nou eigenlijk niets nieuws. Ik heb meer geleerd over hoe je ontwerpen snel en strak kunt maken. Meer zelfstandigheid. Ook mijn manier van denken veranderde een beetje, ik kijk nu echt anders naar dingen. Geleerd dat tijd het meest waardevolle is dat je hebt! Tijd = geld!


Thanks for keeping up with me! Dit was mijn laatste blog van dit avontuur! Als je vragen hebt, kun je me altijd een bericht sturen!


Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

Adios Amigos!

34 keer bekeken0 reacties