Zoeken

Home sweet home #BLOG4

{ENGLISH}

Today I'm gonna tell y'all about my stay here in Spain.

I'm staying with my family because that's one of the reasons I was allowed to do my internship abroad. Staying with family, not alone. I know seems strict but for me it's normal and a thing that's not easily accepted by my culture, but I'm fine with it.


So staying with family has his pros and cons, I mean like your privacy is less, you can not do anything you want, you have to keep in mind that you're still staying with family that is responsible for you. Although I have nothing to complain about because I still do the things I want. Children, yeah the children, I mean that's also something you have to keep in your mind. I got 2 little brothers who are quit a bit older than them, to switch to younger cousins is also new for me, well not new but for living a while with them it is. But they're okay, sometimes sweet, sometimes not, I mean it still are children.


It's an apartment, quite big for an apartment in Spain, a lot of them are smaller!

Here where I stay are a lot of apartments, not a lot of detached houses.

I will show you the view from the apartment!


Next time I'll tell you about my experience here!


You can also follow my social media to keep up with me :)

Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

See you at my next blog! Adios amigos!{NEDERLANDS}

Vandaag ga ik jullie vertellen over mijn verblijf hier in Spanje.

Ik blijf bij mijn familie omdat dat een van de redenen was dat ik stage mocht lopen in het buitenland. Bij familie blijven, niet alleen. Ik weet dat het streng lijkt, maar voor mij is het normaal en iets dat niet gemakkelijk door mijn cultuur wordt geaccepteerd, maar ik vind het prima zo.


Bij familie blijven heeft zijn voor- en nadelen, ik bedoel je privacy is een stukje minder, u kunt niet doen wat je wilt, je moet er rekening mee houden dat je nog steeds bij familie woont die verantwoordelijk voor je is. Hoewel ik niets te klagen heb omdat ik nog steeds de dingen doe die ik wil. Kinderen, ja de kinderen, ik bedoel, dat is ook iets dat je in gedachten moet houden. Ik heb 2 broertjes die al wat ouder zijn, om dan te wennen aan jongere neven en nichten is ook nieuw voor mij, nou niet echt nieuw maar voor een tijdje bij hen wonen wel. Maar ze zijn oké, soms lief, soms niet, ik bedoel het zijn nog steeds kinderen.


Het is een appartement, vrij groot voor een appartement in Spanje, de meeste zijn kleiner!

Hier waar ik verblijf zijn veel appartementen, niet veel vrijstaande huizen.

Ik zal je het uitzicht laten zien vanuit het appartement!


De volgende keer zal ik je vertellen over mijn ervaring hier!


Jullie kunnen mijn avontuur volgen op mijn social media :)

Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

Adios amigos tot mijn volgende blog!

18 keer bekeken0 reacties