Zoeken

Welcome to Roberta Klein #BLOG3

{ENGLISH}

Introduction with the company:

There we are, arrived at the company, a warm welcome is what I got! A tour through the office, it was more a small apartment room with pink rooms! But big enough for the 4 of us. I didn't know what to expect but I felt comfortable in no-time. Was so curious on what assignments I would get!


My preparations for the work:

I didn't really have preparations, I went there with an open-minded thought, what I would get, I would get. Although I hoped to learn more about websites. But did not really prepare for anything, maybe not to forget my laptop and chargers, that's it!


The work:

Like I said, I hoped to get more into web and video, my boss did not do anything with video anymore so I thought okay sad but let's move on, focus more on the websites, unfortunately this did not really happen. I have really been busy with design and photography. Posters, stickers, catalogs, illustrations and product photography. It was not bad, I mean I have nothing to complain about, just sitting here in Spain enjoying. Not really a work and deadline push after me so it is easy to do. Just chilling you know.


You can also follow my social media to keep up with me :)

Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

See you at my next blog! Adios amigos!
{NEDERLANDS}

Mijn kennismaking met het bedrijf:

Zijn we dan, aangekomen bij het bedrijf, een van harte welkom is wat ik kreeg! Een rondleiding door het kantoor, het was eigenlijk meer een klein appartement kamer met roze kamers! Maar wel groot genoeg aangezien we er maar met zn 4en zitten. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar voelde me wel al snel op mn gemak. Was zo benieuwd naar wat ik voor opdrachten zou krijgen!


Mijn voorbereidingen op de werkzaamheden:

Voorbereidingen had ik niet echt, Ik ging er met een openminded gedachte naartoe, wat ik zou krijgen zou ik krijgen, al hoopte ik wel meer over web te leren. Maar echt voorbereidingen zijn er niet echt geweest, misschien laptop en laders niet vergeten, that's it,


De werkzaamheden:

Zoals ik al zei, had ik dus gehoopt op web en video, video deed ie niet meer aan dus dacht oke maakt niet uit dan maar web, helaas is dit er ook niet echt van gekomen. Ik ben echt meer met vormgeving en fotografie bezig geweest. Posters, stickers, catalogussen, illustraties en product fotografie. Niet dat ik het erg vond, ik bedoel heb niks te klagen, zit hier in Spanje gewoon te genieten. Niet echt een werk en deadline druk achter me aan dus het is prima te doen.


Jullie kunnen mijn avontuur volgen op mijn social media :)

Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

Adios amigos tot mijn volgende blog!31 keer bekeken0 reacties