Zoeken

There we go #BLOG2

Bijgewerkt: 21 jan 2020

{ENGLISH}

Here we are again... oops 2 months later... well let's go back to when I had to pack and leave to Spain. It was a big mess and I had no motivation to pack, in fact I started packing a couple hours before my flight, anyway it was all good and we arrived at the airport, I said goodbye and left for my flight. On my way to this new adventure. Arrived at Valencia, My family came to pick me up and came me a warm welcome. Once I stepped outside IT WAS SO HOT! OMG AND THE PALMTREES I LOVE IT! Holland can't relate! It was still so unreal that I was here, but now 2 months later I'm so used to it and don't wanna go back.


You can also follow my social media to keep up with me :)

Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

See you at my next blog! Adios amigos!


{NEDERLANDS}

Daar zijn we dan weer... oops 2 maanden later... nou, laten we terug gaan naar het moment wanneer ik moest inpakken en vertrekken naar Spanje. Het was een grote puinhoop en ik had zo geen zin om in te pakken, ik bedoel wie heeft dat nou wel. In feite heb ik gewoon paar uur voor mijn vlucht mijn koffers ingepakt. Alles was goed afgelopen, eenmaal ingepakt en vertrokken, komen we aan op het vliegveld, afscheid genomen en mn vlucht gehaald. Op naar een nieuw avontuur! Aangekomen in Valencia en een warm welkom van mijn familie die me kwam ophalen. Ik zet 1 stap buiten en wow opeens de lekkere warme die op me afkomt. HEEEERLIJK! zo lekker warm! EN OH MIJN GOD PALMBOMEN! ZO MOOI! kan je van Nederland niet zeggen. Het was nog steeds alsof het een droom was, alsof ik niet in Spanje was, maar nu 2 maanden later ben ik er wel aan gewend en wil ik niet meer terug.


Jullie kunnen mijn avontuur volgen op mijn social media :)

Instagram: @anushhagopian

Snapchat: @anushhagopian

Adios amigos tot mijn volgende blog!

24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#10 wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd over de Duitse cultuur, ook de Duitse spraak heb ik flink verbeterd. Verder heb ik ook geleerd om veel zelfstandig te zijn.

#9 terug naar Nederland

Helaas werd mijn stage vroegtijdig beëindigd. in plaats van 1 februari moest ik al 1 november maar huis. Ik heb rustig de auto ingepakt tussen mijn laatste dienst door en ben de 2 uur weer terug naar