Zoeken

Afscheidsfeest en kennelwerk
Dit is m dan de een na laatste vlog!! We zijn alweer terug van een enorm leuke en geweldige ervaring!! Wat was dit enorm geweldig. deze ervaring pakt niemand ons meer af.

Hieronder zie je de vlog van vorige week en de afgelopen week. We hebben nog wat enorm leuke dingen gedaan en over t algemeen was het heerlijk hier in Lapland!

Nu zijn we weer terug in Nederland en anders is t zeker!!

Hierna komt nog 1 vlog van de terugreis dus geniet nog van deze vlog!


38 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

5# Mijn Verblijf

Mijn vervlijf op het park is heel simpel we hebben een huisje gekregen voor 8 personen. Normaal zou iedereen daar in zitten maar door corona zitten we er nu met 3 personen in alle jongens bij elkaar e

4# Mijn Werkzaamheden

Mijn werkzaamheden bij mijn stageplek waren best divers al want, we moesten al best flexibel zijn in ons werk maar, het meeste waar ik mee bezig ben is dan natuurlijk de animatie. Mijn werkzaamheden i

3# Kennismaking met Roompot

Ik hoorde als eerste van Roompot van mijn vriend Valentijn die al is eerder bij Roompot heeft stage gelopen. Dit jaar wou ik er dan ook naartoe omdat, ik ook een Leisure stage wou doen en het liefst o

© 2019  VISTA college  |  COLOFON  |  AVG

Valkenburgerweg 148  |  6419 AW Heerlen  |  The Netherlands

s.laouaji@vistacollege.nl  / v.reinders@vistacollege.nl |  +31 (0)88-001 50 00